Ποιοι είμαστε
ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ένα κέντρο ειδικών θεραπειών που διακατέχεται από οργάνωση, επαγγελματισμό, ανθρωπιά, καλή συνεργασία και οραματισμό. Σκοπός μας η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ποιότητας ζωής παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με δυσκολίες.
Ο ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ
Ένα περιβάλλον ασφάλειας και εξέλιξης. Στόχος μας είναι η υποστήριξη των οικογενειών των ατόμων που χρήζουν θεραπείας, η βελτίωση της λειτουργικότητας των ίδιων των θεραπευόμενων, αλλά και η καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας.
ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ
Προνόμιο της παρουσίας διεπιστημονικής ομάδας είναι η παράθεση της επιστημονικής άποψης του κάθε θεραπευτή από τη σκοπιά του πεδίου του, η δημιουργία θεραπευτικού πλάνου με βάση αυτή, καθώς και η αναπροσαρμογή των θεραπευτικών στόχων ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Η ομάδα μας

Τασούλη Αθανασία
Η επιστημονικά υπεύθυνη Λογοθεραπεύτρια, Τασούλη Αθανασία διαθέτει 10 έτη εμπειρίας στον τομέα της λογοθεραπείας παιδιών και ενηλίκων με μεγάλη επιτυχία.
Με σπουδές στη σχολή Λογοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Ιωαννίνων, αλλά και πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, αυτή και η ομάδα της είναι καταρτισμένοι και έτοιμοι να προσφέρουν υπηρεσίες λογοθεραπείας, εργοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, ειδικής συμπεριφοράς, ψυχολογικής υποστήριξης και συμβουλευτικής γονέων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ιδιοκτήτρια δύο αντίστοιχων κέντρων στο παρελθόν και με εκπαίδευση πάνω στην οργάνωση και τη διοίκηση των επιχειρήσεων, όπως και στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού πιστεύει ότι η ΛΟΓΟΥπολη θα είναι ένα κέντρο ειδικών θεραπειών με διαφορά! Θέλοντας να αφήσει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία της γενιάς της, αλλά και μία ιστορία για τις επόμενες γενιές, στόχος και οραματισμός της είναι να βοηθήσει τις οικογένειες των ατόμων που χρήζουν θεραπείας, τους ίδιους τους θεραπευόμενους, αλλά και να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας. Άλλωστε, η επιτυχία είναι συλλογή σχέσεων!

Στεφανία Σαμαρά
Η Στεφανία Σαμαρά είναι απόφοιτη του Τμήματος Λογοθεραπείας. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε βουλγαρόφωνο τμήμα στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο "Σοφίνσκι Κλίμεντ Όχριντσκι". Κατέχει επίσης ακαδημαϊκό τίτλο επιπέδου Master στην Ειδική Αγωγή του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο "Σοφίνσκι Κλίμεντ Όχριντσκι" της Σόφιας στο οποίο αποφοίτησε με άριστα. Η διπλωματική της είχε θέμα "Δημιουργία αποτελεσματικού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για παιδιά με προβλήματα όρασης".

Νίκος Λοΐζος
Ο Νίκος Λοΐζος είναι Ψυχολόγος, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου στην Αθήνα. Έχει ολοκληρώσει τη φοίτησή του στο μεταπτυχιακό τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε τίτλο ‘’Κλινική Ψυχική Υγεία’’. Παράλληλα, η εκπαίδευσή του πάνω στη Γνωστική - Συμπεριφορική Θεραπεία, μία θεραπευτική μέθοδο κατάλληλη, τόσο για παιδιά και εφήβους, όσο και για ενήλικες, τον καθιστά ικανό να βοηθήσει σε κάθε περίπτωση.
Στόχος του είναι να βοηθήσει τα παιδιά στο κέντρο μας να ανακαλύψουν, να εξασκήσουν και να βελτιώσουν τις δεξιότητες και τα μέσα που διαθέτουν για κοινωνική αλληλεπίδραση και ομαλή ένταξη στα διάφορα κοινωνικά πλαίσια. Παράλληλα, είναι σε θέση να προσφέρει επιστημονικά τεκμηριωμένη καθοδήγηση των γονέων και του οικογενειακού περιβάλλοντος του παιδιού, προκειμένου να βρεθούν τρόποι διαχείρισης των όποιων δυσκολιών.

Κωνσταντίνος Κουτσουρίδης
Ο Λογοθεραπευτής Κωνσταντίνος Κουτσουρίδης, απόφοιτος του Α.Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, με μεταπτυχιακές σπουδές στο "Trinity College" του Δουβλίνου και πολλαπλά σεμινάρια έρχεται γεμάτος γνώση, εμπειρία αλλά και όρεξη να βοηθήσει στις δυσκολίες λόγου, επικοινωνίας, φωνής και σίτισης σε παιδιά και ενήλικες.
Οι πολλαπλές παρουσιάσεις σε συνέδρια αλλά και οι εισηγήσεις τον καθιστούν αξιότιμο μέλος της διεπιστημονικής ομάδας της ΛΟΓΟΥπολης. Επίσης, διαθέτει πολλές δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων σε Ευρωπαϊκά συνέδρια που αφορούν τις διαταραχές κατάποσης.

Ευδοκία Καπνοπούλου
Η Ευδοκία Καπνοπούλου είναι Εργοθεραπεύτρια, απόφοιτη του τμήματος Εργοθεραπείας του Queen Margaret University. Έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια που αφορούν το θεατρικό παιχνίδι μέσα στα πλαίσια της θεραπείας, την αντιμετώπιση και πρόληψη νευρολογικών περιστατικών. Η διπλωματική της είχε θέμα την επίδραση της χρήσης ρομποτικού μέλους στην Ποιότητα Ζωής και στην εκτέλεση Δραστηριοτήτων Καθημερινής Ζωής σε άτομα, που έχουν υποστεί ακρωτηριασμό κάτω άκρου. Τέλος, εξειδικεύεται πάνω στην Αισθητηριακή Ολοκλήρωση.